MKB Rotterdam-Rijnmond: Dag van de Ondernemer 18-11

Op 18 november is het weer de jaarlijkse Dag van de Ondernemer. Op deze dag wordt door het hele land extra respect getoond voor ondernemers en hun belang voor Nederland. Worden zij in het zonnetje gezet en wordt er waardering uitgesproken voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. 

In Rotterdam doen wij daar uiteraard aan mee door jaarlijks in samenwerking met de Gemeente Rotterdam een grote bijeenkomst te organiseren. Dit jaar doen wij dat op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Het thema dit jaar is ‘vitaliteit’. Zowel gericht op vitaal gezonde medewerkers (lichaam en geest), maar ook gericht op financieel fitte bedrijven. Er zal een plenair programma zijn en een netwerkborrel op een informatieplein. Op het informatieplein staan ondernemers die zich bezighouden met Vitaliteit en je voorzien van informatie, maar bv ook direct testen hoe het met jouw gezondheid gesteld is.

Tijdens het plenaire gedeelte zal dagvoorzitter Frank Vijg o.a. de Rotterdamse Wethouder Economie, Robert Simons interviewen, maar ook Key Note speaker Martin van Assendelft (Mr. Vitality) zal het podium betreden. Ieder bedrijf is anders en stelt andere eisen aan zijn medewerker. Door de werkplek te bezoeken, samen te werken met het management en zich te verbinden met de medewerker brengt Martin als Vitaloog voor bedrijven de bewustwording en ideeën om samen te werken aan de vitale medewerker die daardoor ook gezond oud zou kunnen worden. Als er een speaker is die u kan motiveren en inspireren over vitaliteit (duurzaam) is het Martin wel!

Meld je aan via deze link!

Programma 18 november:
15:00 uur         Inloop en opening informatieplein
15:45 uur         Wethouder Economie, Robert Simons
15:55 uur         Programma Zwaar Weer met Hans Klein Swormink
16:05 uur         Keynote speaker Martin van Assendelft, Mr. Vitality
16:30 uur         Borrel op het informatieplein
18:00 uur         Einde

Locatie: Kamer van Koophandel, Blaak 40, Rotterdam

 

Uitgelicht