iTanks & MKB010>>Next

Ben jij MKB’er en op zoek naar de volgende stap in jouw verduurzaming en digitalisering óf de juiste financiële middelen om dit voor elkaar te krijgen? In het iTanks netwerk vind je wat je zoekt! Op deze pagina vind je concrete ideeën en de ideale middelen om je verder te helpen. Hier vind je relevant nieuws en innovaties en interessante webinars en podcasts.

Bezoek iTanks tijdens Ondernemen010Live!

Op donderdag 1 februari in het Hulstkampgebouw in Rotterdam en ontdek hoe wij het MKB in de industrie helpen verduurzamen, digitaliseren en innoveren! 👇

Wij vertellen je hoe wij jou als MKB’er met ons netwerk en onze diensten iTravel, iFinance en nog veel meer kunnen helpen met je energietransitie, compliance, digitalisering en innovaties!

Georganiseerd door Gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond is Ondernemen010Live! het evenement waar de MKB’er andere ondernemers ontmoet, netwerkt en ervaringen met elkaar deelt.

Schrijf je in via deze link en kom naar onze stand!

iTravel, het digitale reisbureau, officieel gelanceerd!

iTravel, het digitale reisbureau van iTanks, is op 5 juli officieel geopend! Op de SS Rotterdam kwamen de reisleiders van iTravel bijeen om de lancering te vieren. Deze reisleiders zijn partners uit het iTanks netwerk met digitale expertise.

Binnen iTravel zien wij je digitale bedrijfsvoering als een reis. Onze reisleiders zetten hun expertise in om je in kleine stappen te helpen op je ideale eindbestemming te komen. Net als in het reisbureau vragen we eerst naar je plannen waarna je op reis kunt gaan.

De reizen zijn korte sessies van een paar uur op locatie waarin jij verder geholpen wordt met je beheer van data, verandermanagement, datagedreven besluitvorming, energiebesparing, customer portals en nog veel meer! Laagdrempelig, concreet en to the point. Onze reisleiders delen graag hun kennis gratis met je. 1 september start het reisseizoen tijdens de iTanks seizoensopening. Ga dus eerst op vakantie en vanaf september op digitale reis!

Benieuwd naar onze digitale reizen? Bekijk het huidige overzicht via www.hetdigitalereisbureau.nl

MKB nieuwsbrief

Benieuwd naar onze MKB010 nieuwsbrieven? Hierin vind je MKB innovaties, financiële middelen van iFinance en andere innovatieve updates. Bekijk ze in onderstaand overzicht:

Januari 2024
December 2023
November 2023
Oktober 2023
September 2023
Augustus 2023
Juli 2023
Juni 2023
Mei 2023
April 2023
Maart 2023
Februari 2023
Januari 2023

MKB iSolutionsGuide

Op zoek naar innovaties om je te helpen met het verduurzamen, digitaliseren en automatiseren van je bedrijf? Kijk op de speciale MKB iSolutionsGuide voor innovatieve producten en diensten uit het iTanks netwerk en kom met ze in contact!

iFinance

Jij bent op zoek naar de juiste financiële middelen om jouw verduurzaming of digitalisering te bekostigen. Maar hoe weet je nu wat er beschikbaar is en wat er voor jou van toepassing is? iFinance helpt je op weg. Bekijk hier welke financiële middelen het meest geschikt zijn voor jou!

iTravel

Wat wordt jouw volgende digitale reisbestemming? Wil je een dashboard op je data, ga je aan de slag met Asset Management, wil je werken op afstand? of ben je al zover dat je met je data dingen wilt voorspellen? iTanks neemt je mee op je digitale reis. Net als in het reisbureau vragen we eerst naar je plannen en dan helpen onze reisleiders je verder. De reisgids groeit de komende maanden door en nu zijn we alvast benieuwd naar jouw favoriete bestemmingen. Dus … doe je mee? Schrijf je hier in voor jouw digitale reis!

MKB010>>NEXT webinars: Digitalisering

Met een reeks webinars heeft iTanks praktische handvatten geboden aan het klein MKB om te versnellen met digitalisering. Met behulp van experts en publieksinteractie zijn hands-on tips en adviezen gegeven die meteen benut kunnen worden. Onderwerpen passeerden de revue zoals praktische toepassingen van Industrie 4.0 oplossingen, hoe je zelf je bedrijfsprocessen kunt beveiligen en het concreet realiseren van je ambities om datagedreven aan de slag te gaan.

Bekijk hier de webinars terug

Uitgelicht