Neem deel aan de Haven Innovatie Barometer Enquête!

Het Rotterdams havengebied staat voor diverse uitdagingen om internationaal concurrerend te blijven. Innovatie en vernieuwing worden daarbij gezien als belangrijke succesfactoren. Het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs, SmartPort en de Gemeente Rotterdam hebben opdracht gegeven aan academisch kenniscentrum ACBI om het haveninnovatieklimaat in kaart te brengen.

Dit onderzoek heeft de naam “Haven Innovatie Barometer”. De onderzoekers van ACBI (onderdeel van de Universiteit van Amsterdam), onder leiding van prof.dr. Henk Volberda, zijn ook verantwoordelijk geweest voor de vorige twee edities van de Haven Innovatie Barometer (uitgevoerd in 2016 en 2018).

De Haven Innovatie Barometer is een grootschalig enquête-onderzoek onder bedrijven in en rondom de Rotterdamse haven (regio Rijnmond en de Drechtsteden). iTanks is als innovatieplatform zeer geïnteresseerd in de onderzoeksresultaten, waar mogelijk op zal worden ingehaakt bij sommige van onze toekomstige evenementen. Om een representatief beeld te krijgen van het innovatieklimaat, doen wij een oproep om namens de organisatie/vestiging(en) waar je (mede)verantwoordelijkheid draagt deel te nemen aan Haven Innovatie Barometer enquête.

Klik op deze link om de vragenlijst te starten: Haven Innovatie Barometer (je kunt de vragenlijst desgewenst ook invullen door www.haveninnovatiebarometer.nl in te voeren in je browser).

Het invullen van de vragenlijst duurt circa 15 minuten. Met je deelname lever je een waardevolle bijdrage aan het kunnen monitoren en versterken van de concurrentiekracht van het havengebied op basis van nieuwe inzichten. Desgewenst ontvang je na afloop van het onderzoek een managementrapportage met de voornaamste resultaten op gebieds- en sectorniveau.

Vul de vragenlijst vóór 22 maart a.s. in (dit werkt het beste op een desktop of laptop).

Uitgelicht