NetworkTables en iTanks kondigen langdurige samenwerking aan

Rotterdam, 20 december 2022 – iTanks kondigt driejarige samenwerking aan met NetworkTables die een always-on event community platform zal bieden. Deze samenwerking streeft naar het vergroten van het bereik van de door iTanks georganiseerde evenementen en het mogelijk maken van connecties in real-time vanaf elke locatie en elk apparaat. 

Het nieuwe platform stelt deelnemers aan fysieke of virtuele evenementen georganiseerd door iTanks in staat om met elkaar te verbinden via topic based matchmaking, live chats en meer. Het doel van het platform is om een betrokken ervaring te creëren voor de bezoekers zodat zij volop kunnen profiteren van de evenementen.

NetworkTables AO is het toonaangevende Always-On event-community-platform dat meerdere awards heeft gewonnen voor zijn innovatieve oplossingen en services. De integratie van NetworkTables in de bestaande werkwijze van iTanks zal een optimale service voor het netwerk bieden, bijeenkomsten faciliteren en het gemakkelijker maken voor leden om zich te registreren voor evenementen.

iTanks organiseert jaarlijks ongeveer 60 evenementen in verschillende branches, waarbij meerdere duizenden bezoekers met hetzelfde doel samenkomen: met elkaar verbinden en kennis delen. Deze samenwerking streeft ernaar om hun langdurige partnerschap naar een hoger niveau te tillen door de community-platform verder te integreren in hun diensten, CRM, website en meer.

“We zijn enthousiast dat we een partnerschap aangaan met iTanks, omdat we geloven in het creëren van gemak door ons geavanceerde platform,” zei NetworkTables CEO en oprichter Matthijs Otto. “We kijken ernaar uit om iTanks te helpen bij het bouwen van de beste oplossing voor hun community.”

Over NetworkTables:
NetworkTables AO is een Always-On event-community-platform dat een suite met tools biedt die zijn ontworpen om de ervaring bij evenementen georganiseerd door organisaties over de hele wereld te verbeteren. Met haar innovatieve oplossingen en services heeft NetworkTables meerdere awards gewonnen voor haar toewijding aan het creëren van betrokken ervaringen voor bezoekers.

Over iTanks:
Het Rotterdamse innovatieplatform iTanks verbindt en vernieuwt de industrie in alle Nederlandstalige industriehubs van Eemshaven tot Antwerpen. Door het signaleren van trends en ophalen van vraagstukken kan iTanks met de kennis uit het netwerk bijdragen aan de versnelling van innovatie op gebieden als energietransitie, digitalisering en arbeidsmarktvraagstukken. Met ruim 130 partners en een groot internationaal netwerk maakt iTanks het verschil.

Uitgelicht