NIEUW! Samenwerking tussen iTanks en MKB010Next

De gemeente Rotterdam wacht niet op kansen, die creëert ze. Met die proactieve houding is ook de samenwerking met het Rotterdamse innovatieplatform iTanks en het programma MKB010>>Next gecreëerd. Door te informeren, inspireren en activeren, versnellen ze innovatie voor Rotterdamse MKB’ers in de (maak)industrie, transport, logistiek en maritieme sector. Ondernemers die hard werken en soms weinig tijd hebben voor vernieuwing

Samen met relevante partijen inventariseert MKB010>>Next wat er speelt en vertaalt dit naar concrete acties om toch innovatie aan te jagen in het MKB. Zo krijgen de ondernemers inzicht en voorbeelden om snel de eerste stappen te zetten. Stappen om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Alleen zo komt de groep die de grootste sprong kan maken ook écht in beweging.

In samenwerking met MKB010Next organiseren wij dit jaar meerdere evenementen zoals webinars en Pitch Ontbijten! 

Wil jij weten waarom digitalisering grote waarde kan bieden voor het MKB? Hoe je kunt beginnen? Wat je allemaal kan doen? En hoe je dat veilig houd? Wil je meer weten over de verschillende evenementen? Klik dan op het event hieronder:

26-10           iTanks Online Pitch Ontbijt | Januari
04-11           iTanks Online Pitch Ontbijt (Kerst editie)

Ben je benieuwd hoe onze vorige evenementen waren? We hebben een terugblik gemaakt van elk evenement in het kader van MKB010>>Next:

23-09           Pitch Ontbijt | September
26-10           Webinar: IoT
09-11           Webinar: Subsidies
18-11           Pitch Ontbijt | Oktober
23-11           Webinar: Verduurzaming
14-12           Webinar: Remote Service

MKB iSolutionsGuide

In de iSolutionsGuide delen bedrijven hun innovatieve oplossingen en vinden anderen de oplossing voor hun uitdaging. Voor MKB010>>Next hebben wij een speciale pagina gelanceerd! Deze is gevuld met innovaties en oplossingen, speciaal voor MKB’ers. Heb jij ook een innovatie die je wil delen met andere MKB’ers? Onderaan de iSolutionsGuide kun je jouw innovatie aanmelden, waardoor wij deze kunnen delen met alle MKB’ers! Klik hieronder voor de speciale MKB iSolutionsGuide met daarin de laatste innovaties voor jou!

MKB iSolutionsGuide

 

Uitgelicht