NIEUW! Samenwerking tussen iTanks en MKB010Next

De gemeente Rotterdam wacht niet op kansen, die creëert ze. Met die proactieve houding is ook de samenwerking met het Rotterdamse innovatieplatform iTanks en het programma MKB010>>Next gecreëerd. Door te informeren, inspireren en activeren, versnellen ze innovatie voor Rotterdamse MKB’ers in de (maak)industrie, transport, logistiek en maritieme sector. Ondernemers die hard werken en soms weinig tijd hebben voor vernieuwing

Samen met relevante partijen inventariseert MKB010>>Next wat er speelt en vertaalt dit naar concrete acties om toch innovatie aan te jagen in het MKB. Zo krijgen de ondernemers inzicht en voorbeelden om snel de eerste stappen te zetten. Stappen om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Alleen zo komt de groep die de grootste sprong kan maken ook écht in beweging.

In samenwerking met MKB010Next organiseren wij dit jaar maar liefst drie evenementen en drie webinars! 

Wil jij weten waarom digitalisering grote waarde kan bieden voor het MKB? Hoe je kunt beginnen? Wat je allemaal kan doen? En hoe je dat veilig houd? Wil je meer weten over de verschillende evenementen? Klik dan op het event hieronder:

26-10            Webinar IoT | MKB010>>Next
04-11            iTanks Pitch Ontbijt | MKB010>>Next
09-11            Webinar Subsidieregeling | MKB010>>Next
02-12            iTanks Pitch Ontbijt | MKB010>>Next
16-12             iTanks Kerst Ontbijt | MKB010>>Next

Uitgelicht