Ontdek hoe veranderende markten jouw bedrijf in chemische verwerkingsfaciliteiten beïnvloeden

De marktomstandigheden in de chemische procesindustrie veranderen continu: je blijft in leven door de laatste trends voor te blijven en jouw bedrijf daarop aan te passen. Als onderdeel hiervan moeten de opslagtanks in jouw faciliteit flexibel genoeg zijn om een ​​breed scala aan grondstoffen en chemicaliën aan te kunnen, zodat jouw faciliteit de winstgevendheid kan maximaliseren. Het enige dat constant blijft, is de noodzaak om de kwaliteit van de opgeslagen producten/chemicaliën op peil te houden. Omdat niemand van ons met zekerheid kan voorspellen wat we de komende jaren zullen moeten opslaan, kan nu investeren in het toekomstbestendig maken van jouw tanks ervoor zorgen dat ze een reeks producten/chemicaliën aankunnen en aanzienlijke voordelen kunnen opleveren.

Door nu actie te ondernemen om jouw tank te beschermen, kun je ervoor zorgen dat de productkwaliteit op de meest efficiënte en winstgevende manier wordt gehandhaafd en kun je angsten over de geschiktheid van de voering voorkomen. Een veelzijdig product zoals Jotun’s Tankguard Plus, een tweecomponenten novolac epoxy tankcoating met uitstekende chemische bestendigheid, is een effectieve oplossing voor het leveren van prestaties bij een reeks opslagtemperaturen.

Tijd is geld en jouw tank zo snel mogelijk weer in gebruik nemen is van cruciaal belang. In deze situaties kan een hoogwaardige oplosmiddelvrije novolac epoxy tankcoating, zoals Jotun’s Tankguard SF, een ideale oplossing zijn, aangezien nat-op-nat aanbrengen je veel tijd kan besparen bij het coaten van jouw tank. Dit geeft jou de veiligheid en zekerheid van een tweelaags tankbekledingssysteem met dezelfde uithardingstijd als een eenlaags-systeem. Het resultaat is een snelle terugkeer naar service met een hoogwaardige afwerking tegen een redelijke prijs. Tankguard SF is uitstekend bestand tegen een breed scala aan chemicaliën, waaronder ruwe olie tot 140ºC, aardolieproducten en verschillende anorganische zuren. Door de veelzijdige laagdikte kan het eenvoudig worden aangebracht in tweelaagse-systemen.

Weten welke tankvoering je moet kiezen, kan moeilijk zijn. Maar Jotun geeft advies over welke tankbekleding het beste is voor welke chemicaliën bij welke temperaturen en concentraties. En de experts van het bedrijf staan ​​klaar om een ​​reeks vragen te beantwoorden over back-in-servicetijd, applicatiecomplexiteit en prestaties om ervoor te zorgen dat het systeem dat je kiest, past bij de behoeften van jouw faciliteit.

Klik hier voor meer informatie over Jotun’s assortiment tankcoatings.

Uitgelicht