Pak je podium op Recharge Earth2023 > Met iTanks!

Op 6 en 7 september 2023 vindt alweer de derde editie van Recharge Earth plaats. Dit evenement verbindt relevante partijen op het gebied van de energietransitie. Stakeholders die het hele spectrum van de nieuwe, duurzame energietoekomst vertegenwoordigen: van overheidsinstelling tot innovatieve ondernemer, van kennisinstituut tot netbeheerder en van energieopwekker tot (industriële) afnemer. Die veelzijdigheid is nodig want de energietransitie is dermate complex dat het voor geen enkele organisatie individueel op te lossen is.

En daarom organiseert Rotterdam Ahoy op 6 en 7 september 2023 voor de derde keer Recharge Earth. Dit jaarlijks terugkerende congres kenmerkt zich door een breed aanbod aan presentaties, workshops, debatten, exposanten en netwerkmogelijkheden. Het bereiken van een duurzame energietoekomst staat centraal.

Bij deze editie is er ook ruimte voor kleinere partijen met grote impact! Op de Innovation Expo die samen met iTanks is ontwikkeld, biedt de organisatie een podium voor die partijen die het verschil gaan maken.

Voor slechts €999,- sta je twee dagen bij iTanks op de Expo! Je heb de kans om je innovatie te pitchen en te promoten. Met die pitch kan je zelfs een award verdienen!

Bovendien kan je als deelnemer aan de Innovation Expo ook het congres bezoeken en je netwerk verder uitbouwen. Voor sommige oplossingen is (in overleg) ook ruimte om te exposeren.

Dus: Heb je €999,- euro en heb je tijd op woensdag 6 en donderdag 7 september om jouw innovatie een stap verder in de markt te brengen?

Bel dan met Ron Vaz Dias (06 5161 9419)  van iTanks om samen met ons naar Ahoy te gaan.

In deze bijlage lees je de ins-en-outs van het event: Innovation Expo

Uitgelicht