Parhelion in de prijzen met revolutionaire LDG verlichting | iTanks

Parhelion in de prijzen met revolutionaire LDG verlichting

Drie nominaties

De LDG smartlight firemen torch is genomineerd voor de security & fire excellence awards als finalist in de categorie passive fire innovation of the year. De uitreiking is op 22 november in Londen. Voor de Lux Live Awards is Parhelion genomineerd  in twee categorieën met hun LDG lighting innovatie. De twee categorieën zijn: Enabeling Technologies of the year en Emergency Lighting product of the year. De winnaars worden 16 november in Londen bekend gemaakt.

Tweede prijs – CFP Green Buildings 2017: ABN AMRO Innovation Challenge

Parhelion heeft een award gewonnen bij de CFP Green Buildings 2017: ABN AMRO Innovation Challenge. Er waren 40 start-ups die hier hun innovatie hebben gepitcht. Parhelion won de tweede prijs voor beste product innovatie met de energiezuinige LDG verlichting, die ook nog een stuk veiliger is en dan conventionele verlichting.

Nieuwe ontwikkelingen

Om Parhelion te feliciteren hebben wij gesproken met Erik Wellen. Hij is trots op de gewonnen award en de nominaties. Daarnaast is hij met Parhelion bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verlichting in de tuinbouw. Het gaat dan over het stimuleren van plantgroei. Erik vertelt het volgende:

“De verlichting wordt niet heet en genereert dus niet veel hitte. Daardoor zou je met vertical farming een voordeel kunnen bereiken omdat je dan meer lagen per m² op elkaar kunt stapelen. Alles wordt op het moment nog getest.”

We houden u op de hoogte van de ontwikkingen!

Pitch Ontbijt @ ECE powered by Parhelion

Het iTanks pitch ontbijt van donderdag 19 oktober bij het ECE is powered by Parhelion. Tijdens dit evenement pitcht Parhelion over de revolutionaire LDG lighting toepassingen die zij hebben ontwikkeld.  Aanmelden voor het pitch ontbijt @ ECE kan via: https://goo.gl/forms/VJaeIO44soYl070x1