Partners in de iTanks Innovation Zone @ StocExpo | Deel 1

Van 10 t/m 12 maart bevindt iTanks zich met zo’n 16 partners op de iTanks Innovation Zone tijdens StocExpo in Rotterdam Ahoy. In dit artikel lees je alvast wat vier deelnemende partijen zullen presenteren tijdens de beursdagen. Gedurende de komende weken houden wij je op de hoogte over de innovaties die je zal vinden in de iTanks Innovation Zone. Wij verwelkomen je graag tijdens een van deze dagen. Meer informatie over de beurs vind je hier.

SMARTFLOW
”Smartflow is een No & Low Code-platform dat gericht is op het creëren van mobiele oplossingen voor de olie, gas & petrochemie (OGP). Hiermee kunnen gebruikers kritische processen en workflows op het gebied van inspectie, onderhoud en veiligheid digitaliseren. Onze klanten zijn tevreden vanwege toegenomen efficiëntie, kostenbesparingen, gebruiksgemak en een toename van controle over hun workflow en data. Benieuwd naar onze oplossingen? Kom dan een kijkje nemen op de iTanks Innovation Zone tijdens de StocExpo 2020!”

YOKOGAWA
De energiesector ondergaat een digitale transformatie. Industrie van opslagterminals moeten uiteraard ook up-to-date zijn. Ontdek tijdens de StocExpo onze nieuwe IIoT totaaloplossing ‘JOIN’ die de cirkel rond kan maken voor uw bedrijfsprocessen. Deze oplossing omvat de technische implementatie, het aansluiten bij uw business processen én het begeleiden van medewerkers om het meeste uit deze nieuwe technieken te halen. Co-innovaties in de haven realiseren – dat is onze aanpak voor ontwikkeling van tankterminal van de toekomst.

WIDGETBRAIN
Het toekomstige tekort aan technische kennis is een feit. Widget Brain helpt met het digitaal behouden van kennis door, samen met machine experts, patronen te labellen in de data, deze op te slaan en te gebruiken als grondstof voor automatische foutdiagnose en predictive maintenance algoritmes. Zo kunnen uw technische experts zich blijven focussen op complexe zaken en minder op de veiligheid en compliance van uw machines. Kom langs bij onze stand waar we zullen demonstreren hoe u waardevolle data kunt creëren en uw predictive maintenance projecten een kickstart kunt geven!

TEBULO
It is with great pride that Tebulo Engineering participates in the iTanks Innovation Zone on the StocExpo 2020 in Rotterdam Ahoy. Tebulo is a Professional Engineering Services company employing more than hundred and twenty enthusiastic technical specialists in Electrotechnical, Energy, Instrumentation, Mechanical, Piping & Process disciplines. Innovative topics that we have recently worked on are: 3D Scan & Modelling, Smart P&ID, ARC Flash, Netsimulation and various other topics. Tebulo Engineering supports many Tank Storage companies and various BRZO organisations.

Binnenkort volgt meer informatie over de inhoud van de iTanks Innovation Zone.

Alle partners in de iTanks Innovation Zone

Uitgelicht