Pitch Review Februari 2019

In februari vonden weer een aantal drukbezochte iTanks Ontbijt Pitches plaats door het hele land. iTanks was voor het eerst bij Vitens in Zwolle en daarnaast in de vertrouwde steden Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

Vitens, Zwolle | 07 februari 2019
Het allereerste iTanks Pitch Ontbijt in de Zwolse regio gehost door Vitens met ruim 90 gasten was een succes! Pitches door Gasunie over ondergrondse 3D beelden met de grondradar, ORTEC Data Science over CO2-reductie, Vitens over energie uit grondwater, Social Brothers NL over augmented reality in de industrie en Mobatec over trainingsimulaties op plants. Pitchers bedankt en tot ziens in het najaar voor het 2e iTanks Pitch Ontbijt in de Zwolse regio! Ook eens pitchen? Bekijk deze pagina en schrijf direct in.

ProDock, Amsterdam | 14 februari 2019
Met een opkomst van ruim 50 gasten op het iTanks Pitch Ontbijt bij Prodock Amsterdam ging Valentijnsdag goed van start. Interessante pitches over wanddiktemeting in besloten ruimtes met drones door RoNik Inspectioneering, de mechanisering van het losproces van stukgoed met de Cargopicker door Maproloc en een heerlijk ontbijtje. Wij kijken terug op een geslaagd netwerkevent! De pitch van NeurOp BV over legale voorkennis schuiven we door naar de volgende keer, dus graag tot ziens!

RDM, Rotterdam | 21 februari 2019

Het iTanks Pitch Ontbijt op 21 februari bij Courzand Café-Restaurant & Zalen was een mooie thuiswedstrijd. Met zo’n 100 gasten aanwezig gingen de pitches over ‘Deckmaster Advanced Composite floating roofs’ door HMT LLC, ‘Reduce maintenance costs by monitoring data under insulation’ door iSensPro, Monitor Data Under Insulation, ‘Redesign the existing’ door Textiel Services Rijnmond B.V. en over de ‘Ronde van Heijplaat’ door Roodhart Group – Pumps, Seals, Systems and maintenance die op 15 juni wordt gereden.

Gasunie, Groningen | 27 februari 2019

Het iTanks Pitch Ontbijt vond op 27 februari plaats in het zonnige noorden van het land. Bij de Gasunie in Groningen samen met 40 gasten netwerken, ontbijten, innovaties delen en vier pitches deze keer. Zo pitchte UniPartners Groningen over academisch non-profit advies op maat door studenten, Verwater Industrial Services B.V. over Lean Six Sigma op projectbasis, Applus+ RTD over een bewezen en gekwalificeerde 3D defect imaging-technologie en MAAK Techniek & Proces over technische bijbanen voor technische studenten.

Wil je niks missen over de volgende evenementen? Houd alle opkomende evenementen in de gaten via www.itanks.eu/events.

Uitgelicht