Pitch Review Januari 2019

Het nieuwe jaar kwam goed op gang met een drukbezocht pitchontbijt op RDM Rotterdam. Vier pitchers gaven een korte en krachtige presentatie over hun product, dienst of project.

Sjaak Tuwanakotta van West IT legde uit hoe je van data kennis kunt maken en kon daarbij een aantal voorbeelden en referenties gebruiken. Het bedrijf heeft data science en software development gecombineerd om bijvoorbeeld intelligent onderhoud en verbruiksvoorspellingen te maken in de energiesector. Emile Burnaby Lautier van EonCoat presenteerde zijn milieuvriendelijke alternatief voor het coaten van metalen. Het product wordt aangebracht op staal en creëert daarbij een beschermlaag tegen corrosie, chemicaliën, vuur en beschadigingen.

Marien van den Hoek van Ronik presenteerde de innovatieve dienstverlening waarbij opslagtanks geïnspecteerd kunnen worden met drones. Daarbij wordt het verschil gemaakt doordat de drones in de tank zijn en de piloot erbuiten. Bovendien kan het bedrijf wanddikte én spantdikte meten en zo de onderhoudsintervallen positief beïnvloeden. In de laatste pitch enthousiasmeerde Linda van der Windt de bezoekers om deel uit te maken van het Startup Funding Event op 6 juni 2019.

In februari staan er vier Ontbijt Pitches op de planning (Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Groningen) Schrijf nu in via www.itanks.eu/events

Uitgelicht