Pitch Your Pitch in 2020

In 2020 is het iTanks Pitch Ontbijt weer goed vertegenwoordigd op de kalender. Met ruim 30 pitches, verdeeld over Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Groningen, Delfzijl en andere plaatsen, bieden we ook het komende jaar een mooi podium voor innovaties, product- en projectnieuws.

iTanks verzorgt de organisatie (locatie, werving, bevestiging, catering etc) en jij vertelt je verhaal. Wij vragen een bijdrage in de kosten en daarvoor krijg je zichtbaarheid, een netwerk en een publiek voor je pitch. De samenstelling van het publiek wisselt steeds maar misschien zit jouw toekomstige opdrachtgever er tussen. Het event duurt van 07.30 uur tot 09.30 uur. We starten met inloop en ontbijt, daarna de pitches en afsluitend uitloop met gelegenheid tot netwerken.

Wil je zelf ook je verhaal kwijt op een Pitch Ontbijt? Schrijf je in via onderstaand formulier.

  • Per evenement is er ruimte voor 3 pitchers. We doen ons best om jouw pitch in te plannen op de datum van jouw voorkeur.
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.

Uitgelicht