Pitch Your Pitch in het najaar van 2021

iTanks verzorgt de organisatie (locatie, werving, communicatie, catering etc) en wij geven jou de mogelijkheid je product te tonen in een kleine beursoptelling. Wij regelen een tafel en een stopcontact. Jij neemt je banner, product/laptop en promotiemateraal mee. Wij vragen een bijdrage in de kosten en daarvoor krijg je zichtbaarheid, een netwerk en een publiek. De samenstelling van het publiek wisselt steeds maar misschien zit jouw toekomstige opdrachtgever er tussen. Het event duurt van 07.30 uur tot 09.30 uur.

Ben je partner van iTanks dan bedragen de kosten voor een stand € 150,-.
Ben je geen partner van iTanks? Dan bedragen de kosten € 300,-.

Wil je zelf ook je innovatie laten zien op een Pitch Ontbijt? Schrijf je in via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op over de details.

  • Per evenement is er ruimte voor acht stands. We doen ons best om jouw innovatie in te plannen op de datum van jouw voorkeur.
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.
  • Bestaande uit: (1) E-mailadres voor de factuur (2) Postadres (3) Contactpersoon (4) KVK- & BTW nummer (voor niet-partners) (5) PO nummer (voor niet-partners)

Uitgelicht