Pitch Your Pitch Online!

Ook tijdens de lockdown ontsluiten wij innovaties. Bij het online Pitch Ontbijt krijgen 3 pitchers de gelegenheid om hun innovatieve product of dienst te presenteren via een online meeting.

iTanks verzorgt de organisatie (techniek, werving, bevestiging etc.) en jij vertelt je verhaal. De samenstelling van het publiek wisselt steeds maar misschien zit jouw toekomstige opdrachtgever er tussen. Het event duurt van 08.00 uur tot ongeveer 09.00 uur. Elke pitcher heeft 3 minuten de gelegenheid om zijn/haar verhaal te delen, waarna er in de chat functie door bezoekers vragen gesteld worden. Deze vragen worden vervolgens plenair behandeld, zodat er ook interactie met het publiek is tijdens het event.

Wil je zelf ook je verhaal kwijt op een Pitch Ontbijt? Schrijf je in via onderstaand formulier.

  • Per evenement is er ruimte voor 3 pitchers. We doen ons best om jouw pitch in te plannen op de datum van jouw voorkeur.
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.

Uitgelicht