Pitch Your Pitch Online!

Ook in 2021 organiseert iTanks online Pitch Ontbijt sessies. Bij het online Pitch Ontbijt krijgen een aantal pitchers de gelegenheid om hun innovatieve product of dienst te presenteren via een online meeting.

iTanks verzorgt de organisatie (techniek, werving, bevestiging etc.) en jij vertelt je verhaal. De samenstelling van het publiek wisselt steeds, misschien zit jouw toekomstige opdrachtgever er tussen. Het is een kort en krachtige online sessie van 08.00 uur tot ongeveer 08.30 uur. Elke pitcher heeft 3 minuten de gelegenheid om zijn/haar verhaal te delen, waarna er in de chat functie door bezoekers vragen gesteld worden. Deze vragen worden vervolgens plenair behandeld, zodat er ook interactie met het publiek is tijdens het event.

De kosten voor een online pitch bedragen €150,-.

Wil jij zelf pitchen tijdens een online Pitch Ontbijt? Schrijf je in via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op over de details.

  • Per evenement is er ruimte voor acht stands. We doen ons best om jouw innovatie in te plannen op de datum van jouw voorkeur.
  • Deze teaser is bedoeld om de lezer nieuwsgierig te maken naar het onderwerp. De teaser wordt meegestuurd in de uitnodiging en gepubliceerd op onze website. Voorbeeld van een goede teaser: 'Van slimme sensor tot onderhoudsautomatisering' of 'Innovatieve manier van screening tijdens een turnaround'.
  • Bestaande uit: (1) E-mailadres voor de factuur (2) Postadres (3) Contactpersoon (4) KVK- & BTW nummer (voor niet-partners) (5) PO nummer (voor niet-partners)

Uitgelicht