Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Als deelnemer kom je in een wereld terecht van innovatief ondernemerschap. Ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Bovendien ontvangen de winnaars van de vier categorieën € 20.000,- om hun innovatie verder te ontwikkelen. Als klap op de vuurpijl mogen de winnaars deelnemen aan een speciaal accelerator programma van Yes!Delft.

Na de selectie van de finalisten op 17 maart 2022, kan heel Nederland een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. De prijs voor de winnaar van deze publieksprijs is een masterclass van de MalieAcademy van VNO-NCW en MKB-Nederland, aangeboden door de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. Tijdens de pitchdag op 17 maart, georganiseerd in samenwerking met Yes!Delft, kiezen de jury’s in iedere categorie drie finalisten. De jury’s bestaan, naast medewerkers van Rabobank, uit ondernemers, experts van Yes!Delft en MKB-Nederland.

Waarom meedoen? Jij kan met jouw innovatie het verschil maken in de maatschappij, de wereld kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties, verder groeien met je bedrijf en je steentje bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang.

Ben je enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie.

Uitgelicht