Rotterdam Port Intro: Bedrijven zijn ambassadeur, studenten worden fan

Vanuit Jong Havenvereniging Rotterdam wordt jaarlijks Rotterdam Port Intro georganiseerd. Voor één dag wordt een student gekoppeld aan een bedrijf dat in de Rotterdamse haven werkzaam is. Zo laten zij zien welke carrièremogelijkheden deze dynamische omgeving biedt én dat werken in de haven hartstikke gaaf is! Jaarlijks doen er zo’n 50 á 75 bedrijven en zo’n 100 studenten mee!

Meedoen betekent:

Young professionals enthousiast maken voor carrièrekansen in de haven van Rotterdam;
Studenten bouwen een netwerk op, ambassadeurs breiden hun netwerk uit;
Deelnemen aan de afsluitende netwerkborrel, waar ambassadeurs en studenten aanwezig zijn;
Bedrijven worden genoemd in de ​media-aandacht rondom Rotterdam Port Intro.

Elke havengerelateerde organisatie in regio Rotterdam krijgt de mogelijkheid om binnen de eigen organisatie één of meerdere port professionals aan te wijzen die op een persoonlijke manier een student wegwijs maken in hun werkveld.

Wanneer u zich aanmeldt bij Rotterdam Port Intro behoort u tot één van onze ambassadeurs. Als ambassadeur heeft u op 23 mei de kans om te laten zien waar uw bedrijf voor staat en toekomstig talent te ontmoeten.

Uw organisatie wordt automatisch onderdeel van een waardevol netwerk waarbij een evenredige mix van studenten en bedrijven kennis en ervaringen delen. De student is in the lead en kiest naar eigen voorkeur een port professional uit met wie hij of zij graag meeloopt.

Aanmelden om ambassadeur te worden tijdens de Rotterdam Port Intro op 23 mei 2019 kan via deze link.

 

Uitgelicht