Samenwerken aan innovatie | iTanks

Samenwerken aan innovatie

RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven. Midden in de Rotterdamse haven werken innovatieve bedrijven, studenten en onderzoekers hier samen aan technische projecten die bijdragen aan de slimste haven. Samen vormen zij de RDM Community.

iTanks en Havenbedrijf Rotterdam bundelen netwerk
In samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam werkt iTanks aan de uitbreiding van de RDM Community. Want samen werken we aan innovatie. Dit biedt kansen.

Flexwerken op RDM Rotterdam
Sindskort hebben iTanks en het Havenbedrijf Rotterdam hun krachten gebundeld in een nieuw kantoor op RDM. Het RDM Flexkantoor. Een nieuwe plek met ruimte voor nieuwe connecties. Tijdelijk vestigen op RDM Rotterdam is hier nu mogelijk.

Ook onderdeel uitmaken van de dynamische RDM Community?

Voordelen

  • Gevestigd in dé innovatiehub van de Rotterdamse haven, waar vele ontmoetingen en samenwerkingen plaatsvinden tussen kennisinstellingen, innovatieve start-ups, MKB-ers en multinationals.
  • Alle benodigde kantoorvoorzieningen – inclusief receptie, vergaderzalen en koffie – zijn aanwezig. Lunchen is mogelijk in de nabijgelegen RDM Kantine.
  • Zelf een prototype ontwikkelen of testen? Laat het maken op RDM door gebruik te maken van het moderne machinepark met bijbehorende kennis in het Innovation Dock.

Meer weten? Kom langs voor een bakkie of neem contact op met Ron Vaz Dias via vazdias@itanks.eu.