Schrijf je in voor de Workshop Praktische Tips voor Inclusief Netwerken op Internationale Vrouwendag (8 maart)

Maritime Delta en WISTA The Netherlands organiseren een Workshop: Praktische tips om inclusief te netwerken bij Huisman Equipment Netherlands B.V. voor mannen én vrouwen!

Er is een duidelijk verschil hoe mannen en vrouwen hun netwerk opbouwen en gebruiken. Werken in een omgeving die gedomineerd wordt door mannen òf vrouwen, betekent dat de meesten in de groep de regels kennen. Maar de minderheid binnen de groep niet. Heb je je als man bijvoorbeeld ooit afgevraagd hoe je een vrouw benadert op een netwerkevenement waar vooral mannen aanwezig zijn, zonder dat dit opgevat wordt als flirten? Of heb je als vrouw ooit het gevoel gehad dat de man waar je mee staat te praten op een evenement, niet echt naar je luisterde?

Op 8 maart organiseert Maritime Delta samen met WISTA Nederland (Women’s International Shipping & Trading Association) de workshop De onzichtbare regels voor effectief en professioneel netwerken. Het programma wordt geleid door Anouk Creusen van 75inQ. Anouk is de oprichter en operationeel directeur van 75inQ, een non-profitorganisatie die de energietransitie versnelt door genderevenwicht op tafel te leggen. Anouk is opgeleid als geowetenschapper en heeft 15 jaar bij Shell gewerkt waar ze tal van leiderschapsprogramma’s heeft gefaciliteerd voor vrouwen op de bedrijfsladder.

David Molenaar (CEO van Siemens Gamnesa) en Elske Stellingwerff Beintema (Group Discipline Manager Engineering bij Huisman Equipment B.V.) gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

De workshop start om 16.00 uur en vindt plaats bij Huisman Equipment in Schiedam. Meld je vandaag nog aan via onderstaande button.

Inschrijven button

Uitgelicht