Seedblink

ij Seedblink financieren en begeleiden wij Europa’s meest innovatieve Tech start- en scale-ups via een groot netwerk van retail investors, venture capital partijen, business angels en family offices. Met meer dan 72.000 investeerders en vestigingen in 5 Europese lidstaten brengen wij de frontrunners in tech bij elkaar via ons platform. Dit doen we op twee manieren:
  • VC-Backed deals, wij investeren samen naast/met gerenommeerde Venture Capital-partijen in de jouw bedrijf en bieden investeerders de kans om via ons platform mee te stappen.
  • Syndicate deals, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jouw angels, netwerk en community te onboarden via onze technologisch platform onder Europese vergunning.
We begeleiden de ondernemers actief bij het ophalen van de financiering en faciliteren de investeerders op de best mogelijke manier om aandeelhouder te worden in de snelstgroeiende technologie startups uit Europa. Na de financiering blijven we actief betrokken, onder andere middels onze equity management services (lees hier meer over via nimity.com) om je volledig te ontzorgen en te laten focussen op de groei van jouw bedrijf.

Meer informatie over SeedBlink? Klik dan hier.