Smartflow live panel StocExpo

Kom naar StocExpo, waar Jelle Swanenberg (Smartflow COO) een live panel zal geven op Dag 2. Als één van de ‘Tank Storage forty under 40’ winnaars, brengt Jelle zijn expertise en bewezen ervaring mee naar StocExpo in maart 2022. StocExpo biedt uitgebreide zakelijke & netwerkmogelijkheden. Een ideaal platform voor leveranciers om de naamsbekendheid te vergroten door hun nieuwste producten te tonen aan een zeer gericht publiek van professionals uit de sector.

Het onderwerp van de sessie is: Het digitaliseren van frontlinie-operaties op de terminal; toekomstige wereldwijde standaarden met lokale autonomie.

Jelle heeft meer dan 50+ klanten geholpen om de toegevoegde waarde van slimme mobiliteitsoplossingen te zien door wereldwijd asset management, operationeel risicomanagement en inspectieoplossingen te implementeren. Met zijn uitgebreide expertise in het creëren van oplossingen om de ‘licenses to operate’ van bedrijven veilig te stellen, helpt hij om de productiviteit van klanten te verhogen en de uptime te optimaliseren.

Bezoek de stand van Smartflow, C19 op 8-10 maart 2022, in Rotterdam Ahoy.

Bekijk het volledige conferentieprogramma hier.

 

Uitgelicht