Smartflow werkt samen met Platform8 om veiligheid en productiviteit in Australië en Nieuw-Zeeland op te lossen

Industrierapporten hebben productiviteitsproblemen binnen de maritieme en tankopslagindustrie aan het licht gebracht, waarbij Nieuw-Zeeland en Australië moeite hebben om gelijke tred te houden met wereldwijde benchmarks. In een poging om deze problemen op te lossen en de markt te helpen digitale technologie te omarmen en veldwerkers uit te rusten met de best presterende tools, hebben Platform8 en Smartflow hun krachten gebundeld.

Smartflow bundelt de krachten met Platform8, een oplossing gericht op het mogelijk maken van de toekomst van duurzame toeleveringsketens. Platform8 maakt de co-creatie van digitale gemeenschappen mogelijk voor het veilig, beveiligd, kosteneffectief en eenvoudig delen van gegevens. Het digitale platform verbindt alle supply chain-punten, waardoor ondernemingen optimaal kunnen presteren.

De reikwijdte van deze samenwerking is het stroomlijnen van maritieme en tankopslagprocessen, het oplossen van samenwerkingsproblemen, het verbeteren van de veiligheid en het waarborgen van de productiviteit door industrieën uit te rusten met de juiste digitale tools.

De digitale ISGOTT-oplossing van Smartflow naar Australië en Nieuw-Zeeland
Smartflow heeft de Digital ISGOTT-oplossing met succes geïmplementeerd bij terminals in Europa, de VS en Azië. De nieuwste verbeteringen en ontwikkelingen die aan de oplossing zijn toegevoegd, hebben de kracht ervan versterkt, waardoor het een krachtig hulpmiddel is geworden voor tankopslag- en tankeroperators. Door samen te werken met Platform8 zal Smartflow een revolutie teweegbrengen in deze sectoren, en de uitbreiding naar Australië en Nieuw-Zeeland is een bewijs van waarde.

Een van de grootste problemen waarmee deze sectoren worden geconfronteerd, is het gebrek aan effectieve communicatie en samenwerking tussen het tankerteam en de terminal, wat kan leiden tot inefficiënties, fouten en veiligheidsrisico’s. Volgens brancherapporten kunnen deze inefficiënties de sector jaarlijks 20 miljard dollar kosten.

De Digital ISGOTT-oplossing van Smartflow lost deze problemen op door tanker- en terminaloperators een uitgebreid platform te bieden om effectief samen te werken, workflows te stroomlijnen en veiligheidsprotocollen te verbeteren. Met alle checklists en vragenlijsten aan wal op één plek, hebben terminals en tankers snel en eenvoudig toegang tot de informatie die ze nodig hebben om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en tegelijkertijd handmatige processen, fouten en vertragingen te verminderen.

De digitale ISGOTT-oplossing verbetert de samenwerking tussen terminals en tankers aanzienlijk, stroomlijnt workflows en verbetert veiligheidsprotocollen. Met alle ISGOTT-checklists en vragenlijsten op één plek hebben terminals en tankers snel en gemakkelijk toegang tot de informatie die ze nodig hebben om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Al met al is de oplossing een game-changer voor de branche en we raden het ten zeerste aan aan elke organisatie die hun activiteiten wil verbeteren, zegt Roberto Brady GM Commercial Development bij Platform8.

Kijk op de website van Smartflow voor meer informatie.

Uitgelicht