SPIE Nederland wordt iTanks Xclusive Partner

De multitechnische dienstverlener SPIE Nederland wordt Xlusive Partner bij het Rotterdamse innovatieplatform iTanks. Hiervoor ondertekende Jacco Saaman, Innovation Director bij SPIE Nederland, het nieuwe contract tijdens de iTanks Seizoensopening op 2 september in de Kunsthal in Rotterdam.

Met het nieuwe partnership versterken SPIE Nederland en iTanks hun jarenlange samenwerking. Al sinds de start van iTanks in 2012 is de dienstverlener nauw betrokken bij het innovatieplatform. In de loop van de jaren is regelmatig samengewerkt in industriële innovatieprojecten, bij grote evenementen en voor verrassende brainstorms. Met het nieuwe Xclusive partnership wordt ook de samenwerking binnen SPIE Nederland verbreedt. 

Via een Xclusive Innovation Manager wordt het contact tussen beide organisaties beheerd. Met vragen uit de verschillende divisies van SPIE Nederland en een breed netwerk van innovatieve partijen in en om het iTanks netwerk scout het team van iTanks gericht voor innovaties. Daarnaast verzamelt het vragen én oplossingen uit de verschillende divisies van de partner. Relevante oplossingen worden gebundeld in een specifieke SPIE Solutions Guide. In lijn met het iTanks Xclusive Partnership zal Jacco Saaman ook toetreden tot de adviesraad van de Stichting iTanks.

De komende vijf jaar zet iTanks zich in om de meest relevante innovaties, technologieën en netwerken voor SPIE Nederland te scouten. Wij kijken uit naar een nog mooiere en vruchtbare samenwerking!

Neem voor meer informatie over de iTanks partnerships contact op met ons via https://itanks.eu/over-itanks/.

Fotografie: Mirjam Lems

 

Voor meer informatie:

SPIE Nederland

Jacco Saaman | Business Development & Innovation Director | jacco.saaman@spie.com | +31 10 4726300

iTanks

Ron Vaz Dias | Connecting the Dots Director | ron@itanks.eu | +31 6 51619419

Mark Oosterveer | Operational Directeur | mark@itanks.eu | +31 6 53987336

 

Over SPIE Nederland

SPIE brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. Onze A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Over iTanks

De Stichting iTanks is een non-profit organisatie met als doel om innovaties in de industrie te versnellen. Wij helpen bedrijven door ze te inspireren, te verbinden en te ondersteunen in innovatietrajecten. Sinds de officiële oprichting in 2012 op de Maasvlakte Olie Terminal is iTanks uitgegroeid tot een innovatienetwerk van 140 aangesloten partners en ruim 3000 bedrijven en zo’n 10.000 contactpersonen in ons CRM systeem. iTanks is actief in alle Nederlandstalige industriehubs van Eemshaven tot Antwerpen. En vanuit onze oorsprong in de tankopslag zijn we inmiddels actief in de hele industrie. Van industriewater tot zeehaven en van raffinaderij tot radiolyseplant. Juist die brede aanpak zorgt voor een groot en resultaatgericht cross-sectoraal netwerk.

 

Uitgelicht