Studenten & bedrijven samen aan de slag! | iTanks

Studenten & bedrijven samen aan de slag!

Maandag 28 en dinsdag 29 mei organiseert het team Procestechniek van Techniek College Rotterdam in samenwerking met iTanks partner DOON een Hackathon voor studenten en bedrijven.

‘Ondernemend gedrag’. Dat staat centraal tijdens dit tweedaagse evenement. Het doel is om bij de studenten een onderzoekende en actieve houding te stimuleren. En daarvoor wordt er over de grenzen van het onderwijs gekeken. Het is ook nog eens een goed moment om samen te werken met stagebedrijven en deze samenwerking verder uit te bouwen. Voor de stagebedrijven is het een kans om kennis te maken met de nieuwe generatie, het netwerk te verstevigen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wat is een hackathon?
Samen met stagebedrijven en studenten worden actuele uitdagingen in de procesindustrie onderzocht op een speelse, ondernemende en innovatieve manier.

Op zoek naar cases!
Voor dit mooie initiatief wordt gezocht naar cases. Heb jij een concreet vraagstuk uit jullie werkproces? Waar loop je tegenaan en waar zou je een verrassende, creatieve en/of innovatieve oplossing voor willen uitdenken met studenten?

Het Techniek College Rotterdam komt graag met je in contact via Finette Kegge. Dit kan per e-mail f.kegge@tcrmbo.nl, maar een belletje is wellicht nog sneller 06 21 51 39 07.