Subsidies

Subsidies kunnen een project versnellen, betaalbaarder maken en risico’s verminderen. Het bepalen welke subsidies het beste bij jouw project en ambitie passen, kan tijdrovend zijn en vergt veel kennis. Hier komt PNO om de hoek kijken. Als grootste subsidie-adviseur van Nederland hebben onze meer dan 200 experts ervaring met alle regionale, nationale en Europese regelingen. En toch ervaar je bij PNO persoonlijke service, met 2 vaste consultants uit je eigen regio. Geen ingehuurde ZZP-ers, maar zelf opgeleide, betrokken adviseurs met kennis van jouw sector staan je ter zijde. Door persoonlijk contact en oprechte interesse, bepalen we samen met jou welke mogelijkheden er zijn om je ambities te financieren. Hierin kunnen wij onder andere het volgende verzorgen:

  • inventarisatie van subsidiekansen, inclusief de regels en slaagkans;
  • bepalen van de projectinsteek en aanvraagstrategie;
  • partnersearch als samenwerking of aanvullende kennis vereist is;
  • reviewen of volledig schrijven van de subsidieaanvraag;
  • afhandelen van alle communicatie tot aan de beschikking;
  • voorlichting over en inrichting van het noodzakelijke administratieve proces;
  • ondersteuning bij audits;
  • afgeven van accountantsverklaringen voor afgeronde subsidieprojecten.

We nemen je tijdens een kop koffie graag mee in onze kijk op subsidies en hoe wij het hele traject van start tot eind makkelijker maken voor jou. Laagdrempelig, pragmatisch en open, zo werken we het liefste. Meer informatie vind je hier op de website van PNO!

 

 

Eenvoudige subsidiefinanciering met SubsidyCloud

Heb je wel eens aan subsidies gedacht als financiering voor jouw innovatie? Er zijn meer dan 1400 regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar. Vaak is er meer mogelijk op subdisiegebied dan je denkt, maar zien veel ondernemers deze financierinsoptie over het hoofd, zonde want subsidies kunnen een waardevol onderdeel worden van jouw financieringsmix. SubsidyCloud is een subsidie management platform dat helpt om jouw subsidiepotentieel te ontdekken en hier optimaal gebruik van te maken. Op basis van een geavanceerde matching technologie koppelt SubsidyCloud je organisatie aan alle beschikbare subsidies voor jouw project, innovatie, product of dienst.

Het team van experts dat achter SubsidyCloud zit bestaat uit meer dan 50 gespecialiseerde subsidie experts die het volledige aanvraagproces voor de ondernemer uit handen nemen en de subsidieaanvraag tijdig en volledig indienen.

Ben jij benieuwd welke subsidies er beschikbaar zijn voor jouw onderneming? Doe geheel vrijblijvend de subsidiescan en ontdek binnen enkele minuten jouw subsidiepotentieel.

Start hier het proces en vul je subsidie in!
Log je hier in