SubsidyCloud

Heb je wel eens aan subsidies gedacht als financiering voor jouw innovatie? Er zijn meer dan 1400 regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar. Vaak is er meer mogelijk op subdisiegebied dan je denkt, maar zien veel ondernemers deze financierinsoptie over het hoofd, zonde want subsidies kunnen een waardevol onderdeel worden van jouw financieringsmix. SubsidyCloud is een subsidie management platform dat helpt om jouw subsidiepotentieel te ontdekken en hier optimaal gebruik van te maken. Op basis van een geavanceerde matching technologie koppelt SubsidyCloud je organisatie aan alle beschikbare subsidies voor jouw project, innovatie, product of dienst.

Het team van experts dat achter SubsidyCloud zit bestaat uit meer dan 50 gespecialiseerde subsidie experts die het volledige aanvraagproces voor de ondernemer uit handen nemen en de subsidieaanvraag tijdig en volledig indienen.

Ben jij benieuwd welke subsidies er beschikbaar zijn voor jouw onderneming? Doe geheel vrijblijvend de subsidiescan en ontdek binnen enkele minuten jouw subsidiepotentieel.

Start hier het proces en vul je subsidie in!
Log je hier in