Terugblik iAsk Pitchontbijt hosted by BP

Het #iAsk Pitchontbijt hosted by bp zit er weer op en wat een innovatieve en succesvolle ochtend was het! Na een hartelijk welkom door Karen de Lathouder, CEO van BP Nederland gaf Natalya Rijk, External Affairs Manager bij BP in haar keynote een blik op de duurzame ambities van het bedrijf. Daarbij worden meerdere routes gevolgd. Van het klimaatneutraal maken van de raffinaderij zelf tot het werken met renewables, maken en gebruiken van groene waterstof en kijken naar duurzame brandstoffen. In alle gevallen is daar veel groene energie, een krachtige samenwerking met de keten en veel innovatie voor nodig.

Hierop volgden innovatieve flitspitches van Rombit Studio, SHM Next, The Emove en Smartflow. Na de pitches raakte het aanwezige publiek met de pitchende bedrijven in gesprek tijdens het netwerken. Met dank aan bp, Karen De Lathouder, Natalya Rijk, onze flitspitchers en natuurlijk onze gasten voor een geslaagd evenement!

Ons volgende pitchevenement is de #iAsk Pitchlunch hosted by Bosch, Cellnex Netherlands en GEMBA Service BV op StocExpo op woensdag 15 maart om 11:30 uur. Schrijf je in via onderstaande button:

 

           

Uitgelicht