Terugblik iAsk Seizoensopening Hosted by Port of Rotterdam | Vrijdag 1 september | Innovation Dock, RDM

Op vrijdag 1 september, de eerste dag van de Wereldhavendagen, zagen we tijdens de iAsk Seizoensopening hosted by Port of Rotterdam in het Innovation Dock op de RDM de kracht van het iTanks netwerk. Hierbij keken we naar de CO2-neutrale haven van de toekomst.

Na de keynote door Tim de Knegt, Manager Strategic Finance & Treasury van het Havenbedrijf, deelden de iXclusive Partners van iTanks – Port of Rotterdam, RWE en SPIE – het podium om de rol van de keten in de energietransitie te behandelen. Daarnaast werd iTravel afgetrapt, het digitale reisbureau waarin jij met experts uit het iTanks netwerk een reis door jouw digitale bedrijfsvoering maakt. Ook hoorden we innovatieve flitspitches van Port of Rotterdam Innovators en werd er volop genetwerkt.

Hartelijk dank aan onze iXclusive partners Port of Rotterdam, RWE en SPIE en iedereen die de iAsk Seizoensopening mede mogelijk heeft gemaakt!

Op vakantie geweest deze zomer? Vanaf september ga je op reis met iTravel!
iTravel is het digitale reisbureau waarin wij je digitale bedrijfsvoering zien als een reis. Nu iTravel is gelanceerd, staan onze reisleiders klaar om hun expertise in te zetten en je in kleine stappen te helpen op je ideale eindbestemming te komen. De reizen zijn korte sessies van een paar uur op locatie waarin jij verder geholpen wordt met je beheer van data, verandermanagement, datagedreven besluitvorming, energiebesparing, customer portals en nog veel meer! Laagdrempelig, concreet en to the point. Bekijk het overzicht van alle reizen via onderstaande button en schrijf je in voor jouw reis!

Schrijf je in voor iTravel

iAsk Pitchontbijt hosted by Rabobank
Blokkeer de ochtend van donderdag 12 oktober alvast in je agenda voor het iAsk Pitchontbijt hosted by Rabobank in Heinenoord. Laat je inspireren door de keynote van Ronald van Raaij, directeur MKB van Rabobank Zuid-Holland, plus pitches van bedrijven uit het netwerk die bijdragen aan een oplossing. Start je dag met een goed ontbijt, een leuk netwerk en inspirerende pitches van onder meer Viona. Schrijf je in via onderstaande button.

Aanmelden Pitchontbijt hosted by Rabobank

Uitgelicht