Terugblik: iTanks evenementen november

In de maand november heeft iTanks vijf evenementen georganiseerd: Innovatiecheck Oppervlaktebehandeling, webinar MKB010>>Next Subsidies, Pitch Ontbijt nNvember, webinar MKB010>>Next Geld besparen door verduurzaming en het APM Café. In dit artikel vind je een terugblik van de evenementen die wij in november hebben georganiseerd, inclusief de bijbehorende link om deze evenementen terug te kijken.

Innovatiecheck Oppervlaktebehandeling
Op dinsdag 02 november 2021 organiseerde iTanks een Breakout Café met het thema ‘Oppervlaktebehandeling’. Bij deze Innovatiecheck werd er gekeken, samen met MontiPower, Sponge-Jet, Perspect Group, C-Cube, Eoncoat, Corrick Group, PPG, Van der Ende Groep en Polygon, naar de innovaties voor het inspecteren, behandelen en conserveren van de oppervlaktes van industriële installaties. Na de pitches van deze partijen was er ruimte om de innovaties zowel binnen als buiten daadwerkelijk te zien op de RDM Trainingsplant.

Webinar MKB010 Subsidies
Op dinsdag 09 november 2021 organiseerde iTanks een Webinar over Subsidies in samenwerking met SubsidyCloud. Tijdens dit webinar nam Willem Maas van SubsidyCloud ons mee in de wondere wereld van subsidies. Op een interactieve manier vertelde Willem ons over de subsidies die er zijn voor MKB-bedrijven. Ook werden er succesverhalen op het gebied van subsidies besproken.

Link Webinar Subsidies:
Deel 1
Deel 2

Het Pitch Ontbijt | November
Op donderdag 18 november 2021 vond het maandelijks Pitch Ontbijt plaats. Het was een online evenement met interessante pitches van Bace IoTRoofclixZarttech en Elis.

Link Pitch Ontbijt November

Webinar MKB010 Geld besparen door verduurzaming
Op dinsdag 23 november 2021 organiseerde iTanks een Webinar over verduurzaming in samenwerking met ISPT. Tijdens dit webinar vertelde Nathan Bowden van Institute for Sustainable Process Technology hoe jouw energiestromen waarde kunnen krijgen met het programma R-Aces en hoe jouw footprint hierdoor omlaag kan.

Link Webinar geld besparen door verduurzaming

iTanks Asset Performance Management Café
Op dinsdag 30 november 2021 vond het APM Café online plaats. De middag werd geopend met een keynote gegeven door Sander van Ruijven van Croonwolter&dros. Hij vertelde wat hij onder Asset Performance Management verstaat en hoe hij dit in zijn dagelijkse werk toepast. Samen met Gemba ServiceSPIEViewportDent IoTAgidensBronzGreen en Emerson ging de middag door met interessante breakouts.

Uitgelicht