Terugblik: iTanks evenementen oktober

In de maand oktober heeft iTanks zes evenementen georganiseerd: Het Webinar MKB010 Digitalisering, Pumps & Valves, De Energy Challenge Exchange, het Pitch Ontbijt oktober, het Webinar MKB010 IoT en het Pitch Ontbijt Siemens Energy. In dit artikel vind je een terugblik van de evenementen die wij in oktober hebben georganiseerd, inclusief linkjes om deze evenementen terug te kijken.

Webinar MKB010 Digitalisering
Op dinsdag 05 oktober 2021 organiseerde iTanks een Webinar over Digitalisering in samenwerking met Connect-Holland. De gemeente Rotterdam is samen met partners het programma MKB010>>Next gestart om Rotterdamse MKB’ers te stimuleren voor digitalisering, circulair en duurzaam ondernemen te omarmen. Harm-Jan Roskam gaf ons concrete en praktische voorbeelden over hoe je je business als MKB met deze technologieën kunt verbeteren.

Link Webinar Digitalisering

Pumps & Valves
Op 6 en 7 oktober stond iTanks op de beurs Pumps & Valves in Rotterdam. Iedereen kon elkaar eindelijk weer Face-to-Face ontmoeten en dat was een feestje om te zien! Het was een innovatieve dag met ruimte voor de exposanten om hun innovaties te presenteren aan anderen en lekker te netwerken. Alle exposanten stonden in de iSolutionsGuide en konden daarmee hun innovaties op de grote scherm van iTanks tonen.  

De Energy Challenge Exchange
Op dinsdag 12 oktober vond de Energy Challenge Exchange plaats. Het evenement dat samen met EIT InnoEnergy was georganiseerd, was een succes! De bezoekers hebben tijdens de paneldiscussies meer inzicht gekregen in wat er moet gebeuren voor een duurzame industrie. Ook waren er veelbelovende innovaties langsgekomen voor het beperken van energiegebruik in de industrie en het gebruik van duurzame bronnen. Tijdens de innovatiemarkt waren er mooie connecties gelegd waardoor bedrijven samen verder kunnen komen op het gebied van energiebesparing en verduurzaming in de industrie. Het evenement eindigde met een gezellige borrel.

Link Energy Challenge Exchange

Het Pitch Ontbijt oktober
Op donderdag 14 oktober 2021 vond het maandelijks Pitch Ontbijt plaats. Tijdens het Pitch Ontbijt pitchte Dent IoT, WorldEmp, BoCari en Vmatch hun innovaties. Het Ontbijt stond klaar en er was ruimte voor een goede interactie, allerlei vragen en antwoorden en natuurlijk het maken van nieuwe connecties.   

Webinar MKB010 IoT
Op 26 oktober 2021 organiseerde iTanks een Webinar over IoT in samenwerking met Gemba. Wat kan het MKB met het internet der dingen? Op die brede vraag werd gericht geantwoord bij iTanks’ online sessie voor MKB010>>NEXT. Na een korte introductie gingen Emile van Rijn en Johan Knook van Gemba IoT een interactief gesprek aan met het publiek over een aantal praktijkcases, geleerde lessen en toegepaste technieken. Heel belangrijk daarbij is dat je groot moet denken en klein moet beginnen. Dan is er ook bij het MKB veel te winnen door apparaten slim aan elkaar te koppelen.

Het Pitch Ontbijt Siemens Energy
Op 28 oktober 2021 organiseerde iTanks een Pitch Ontbijt bij Siemens Energy in Assen. Het was een enerverende ochtend met een goed ontbijt, interessante pitches en de mogelijkheid tot het maken van nieuwe connecties.

Uitgelicht