iTanks start 2021 met Innovatie Kick-Off

Het nieuwe jaar is goed begonnen met een week vol inspirerende keynotes en pitches. Van 11 tot en met 15 januari trapte iTanks de werkdag af met een korte online sessie, elke dag met een nieuw onderwerp.

Van Asset Management, Digitalisering en Energietransitie naar Veilig werken en Contracting, Service providing. De keynotes en pitchers uit het iTanks netwerk verzorgden online hun presentaties en gaven antwoord op de vragen van het publiek.

Aansluitend zijn de meeste innovaties ook in de nieuwe iTanks iSolutionsGuide geplaatst, als naslagwerk voor innovatieve oplossingen. De iTanks iSolutionsGuide biedt een actueel en relevant overzicht van innovatieve producten en diensten. Het online podium inspireert en helpt door jou de unieke proposities uit het iTanks netwerk te tonen.

Keynotes
De aanpak om elke dag te starten met keynote en pitches was nieuw voor iTanks. Daarom hebben we gelijk vijf toppers uit het netwerk uitgenodigd om de standaard te zetten:

Op maandag vertelde Paul van Kempen van World Class Maintenance over het Campione II. In dit traject wordt gewerkt aan meer kennis en ervaring rond smart maintenance voor het MKB.

Dinsdag deelde Richard Oosterhoff van DSM de visie op digitalisering voor alle bedrijven bij DSM. Daarbij zijn technologie en vooral kennis bij de collega’s de belangrijkste succesfactoren.

Woensdag stond het Fieldlab Industriële Elektrificatie op het programma. Kwartiermaker Jeroen van Woerden praatte de bezoekers bij over de resultaten en doelen van dit project.

Donderdag gaf Richard van Cappellen een uiteenzetting hoe bij Den Hartogh wordt gewerkt aan veiligheid en veilig werk. De belangrijkste rol is daarbij weggelegd voor de collega’s zelf.

De vijfde innovatie Kick-Off begon met de keynote van Ron Wever van de Royal Schiphol Group. Hij ging dieper in op hoe je ook tijdens covid samen met je dienstverleners kunt bouwen aan successen.

Kijk hier naar alle video’s van de Innovatie Kickoff:

Maandag – Keynote Paul van Kempen en pitches van Stork, Spie, Universiteit Twente, Applus+ RTD
Dinsdag – Keynote Richard Oosterhoff en pitches van Bellt/ Batenburg, Yokogawa , Reliability Solutions, PSPL
Woensdag – Keynote Jeroen van Woerden en pitches van Sensorfact, Wattsun, Skeleton, Surfcleaner
Donderdag – Keynote Richard van Cappellen en pitches van Secure Logistics, eWorks, Total Safety, Strukton, Milieutechniek
Vrijdag – Keynote Ron Wever en pitches van Tauw, Cost Engineering, Tebulo Engineering, MAAK Techniek

Meer weten over de pitches? Kijk via deze koppeling in de iSolutionsGuide

Innovatie, verbinding en vernieuwing is de komende jaren essentieel voor een gezonde industrie. Daarom blijven wij ons netwerk inspireren en verbinden met afwisselende, interactieve en innovatieve evenementen zoals deze Innovatie Kick-Off. Benieuwd naar de komende events? Bekijk dan de iTanks event pagina!

 

Uitgelicht