Terugblik iTanks & RHIA Kerstontbijt ‘Airport meets Seaport’ 18 december

Op woensdag 18 december verzamelden circa 270 bezoekers uit de netwerken van RHIA, iTanks en het Rotterdamse Innovatie ecosysteem zich bij Wings Hotel Rotterdam voor het Kerstontbijt dat in samenwerking met RHIA (Rotterdam The Hague Innovation Airport) werd georganiseerd.  Rond het thema Airport meets Seaport werd op het podium gekeken naar de initiatieven van RHIA en de waarde van samenwerking met het iTanks netwerk. Bovendien kreeg het publiek inspiratie van de zes pitches die tijdens het ontbijt werden verzorgd.

RHIA heeft als doel om op de luchthaven een aanjager van innovaties en verduurzaming te worden voor een sector die daar nog veel kansen voor heeft: de luchtvaart. Met uiteenlopende projecten, convenanten en opleidingen wordt hard gewerkt aan het versterken van de positie van de luchthaven in de regio.

Aansluitend op het ontbijt werd met een groep van zo’n 20 bezoekers een ronde tafel bijeenkomst gehouden over de kracht van het netwerk en de aanjagers voor innovatie. Daar viel op dat noodzaak én geloof twee belangrijke factoren zijn voor succesvol innoveren. Hierbij werd ook de ervaring gedeeld dat flexibel moet worden omgegaan met de eigen innovatiedoelen. Als na een bepaalde tijd het gewenste succes nog niet is behaald, kan een nieuw doel wellicht ook nieuw succes brengen. En zeker als daar relevante partners bij worden gevonden om vragen en ervaring te delen.

Benieuwd naar wat RHIA verder doet? Bekijk deze website of neem bij vragen contact op via dit e-mailadres.

Uitgelicht