Terugblik webinars ‘verduurzaming’ MKB010>>Next

Zie hieronder een overzicht van de afgelopen webinars, met onderwerpen als de waarde van circulaire processen en businessmodellen voor jouw bedrijf, verduurzamen én het verlagen van je energiekosten en het werken met andere materialen en ontwerpvormen.

Webinar ‘Van het gas af’ – 6 september

Op welke praktische manieren kun je op de korte termijn verduurzamen én de energiekosten van jouw bedrijf verlagen? Sensorfact, Roofclix, Venfeld en Mobility Heroes lieten ons een aantal inspirerende voorbeelden zien. Zo bespraken we het voorkomen van opwarming van je dak, het slim meten van grootverbruik, warmte en elektriciteit in één systeem en verduurzaming van je wagenpark. Kijk het webinar hier terug.

Webinar ‘Anders ontwerpen’ – 20 september

In dit webinar interviewden wij Robin Zander, hoofdredacteur van vakblad De Constructeur, over hoe werken met nieuwe en andere materialen en ontwerpvormen verduurzaming kan stimuleren. Beluister zijn verhaal hier.

Webinar ‘Nieuwe waarde’ – 4 oktober

Wat is de praktische waarde van circulariteit voor het MKB? Hoe kun je je bedrijf verduurzamen en je circulaire ambities realiseren én de economische waarde hiervan goed inschatten? Met Versnellingshuis Nederland Circulair!, BlueCity (010) en Buurman Rotterdam bespraken wij waar voor jou de circulaire kansen liggen en hoe je deze praktisch kunt benutten. Bekijk het webinar hier terug.

Uitgelicht