Uitbreiding Riwal Hoogwerkers in Zwolle

Riwal Hoogwerkers, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, breidt uit met een nieuwe vestiging in Zwolle.

In Zwolle werd op vrijdag 15 november, officieel de zevende vestiging in Nederland geopend. Door de centrale ligging van Zwolle vergroot Riwal haar aanwezigheid in de regio. Daarnaast sluit de opening van deze nieuwe vestiging naadloos aan bij de strategie om klanten een landelijke dekking te bieden in Nederland.

Duurzaamheid is niet alleen voor de klanten van belang, maar ook voor Riwal zelf. Hier is bij de verbouwing van het nieuwe pand over nagedacht en wordt er onder andere geen gebruik gemaakt van gas.

Glenn Verburg, Algemeen Directeur Riwal, laat weten: “Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle, zorgt Riwal ervoor dat de klant altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft in de buurt. Hierdoor is het makkelijker om een bezoek snel in te plannen waarbij we onze klanten adviseren over het gebruik van de juiste machine. Daarnaast verhoogt het de transportefficiëntie, door de korte afstand naar de klant en zijn we snel ter plaatse mocht er support noodzakelijk zijn.”

Voor meer informatie, klik hier om naar de website van Riwal te gaan.

Uitgelicht