Webinar CEA Systems ‘Verbeteren van pijpleiding inspectieproces’

Op 15 oktober van 14.00 – 15.00 uur organiseert CEA Systems een praktisch webinar over het verbeteren van je pijpleiding inspectieproces.

Het softwarebedrijf heeft veel vragen ontvangen over de frustratie die plaatsvindt zodra er een inspectie op de planning staat. Deze ergernis is vooral gericht op het bijwerken van isometrics wat tussen de 50 en 60 procent van de tijd beslaat voordat men überhaupt het veld in kan. Dit moet toch makkelijker en efficiënter kunnen?

Ja, dat kan zeker!

Daarom dat CEA Systems dit webinar praktisch insteekt en het publiek stap voor stap door het proces meeneemt, hoe men met een data-centrische aanpak kan zorgen dat alle asset data binnen de organisatie centraal staan. Dat deze data altijd up-to-date is en klaar om de correcte informatie aan de juiste mensen af te geven, opdat de processen gestroomlijnd verlopen. Zo kan men met de juiste aanpak een inspectieproces van planning, via executie tot rapportage zonder problemen laten verlopen en zullen de handelingen zo effectief mogelijk plaatsvinden.

Ben jij geïnteresseerd in een meer effectieve manier van werken of moet je binnenkort weer zo’n “uitdagende” inspectie uitvoeren, neem dan een uurtje uit je tijd en registreer je dan via deze link.

Eerder ging Kyra Lemmens (iTanks) in gesprek met Thomas Koop (CEA Systems) over het pijpleiding inspectieproces en de nieuwe inspectiemodule die zij ontwikkeld hebben binnen het softwaresysteem Plant4D. Bekijk het interview hieronder!*

*De datum van het webinar in het interview is al verstreken, maar het onderwerp in het webinar wordt na groot succes met een meer praktische insteek besproken op 15 oktober.

Uitgelicht