'Verrassende toepassing met toekomst' | iTanks

‘Verrassende toepassing met toekomst’

Het is geen nieuw onderwerp; detecteren van corrosie onder isolatie. Een veelvoorkomend verschijnsel, waar vele oplossingen voor zijn bedacht. Innospection komt met een innovatie, die wellicht de perfecte oplossing is voor detectie! Zij namen het voortouw en toonden hun innovatie aan eindgebruikers.

Interactieve live demonstratie
Een interessante live demonstratie in het Innovation Dock op RDM Rotterdam, waarbij diverse asset owners en iTanks partners aanwezig waren. Onder andere BP, Lyondell en Boskalis waren aangenaam verrast door de opzet en de innovatie zelf. ‘Deze techniek met magneten en aparte karren is nieuw voor mij. Ik zie hier zeker toekomst in en ga verder praten met Innospections voor toepassingsmogelijkheden’ aldus Max Schellenbach.

Door de kleinschalige opzet is er ruimte voor een goede discussie betreft de techniek en worden plussen en minnen uitvoerig besproken. Zo bieden we toegevoegde waarde voor de demonstrerende partij én voor de bezoeker, die mee kan denken in ontwikkeling van het product.

Ook een Innovatie Check?
Komend jaar organiseren we diverse Innovatie Checks. Wil jij bijwonen of heb jij ook een interessante innovatie? Wij nodigen je graag uit. Laat het ons weten via groen@itanks.eu of bel Robin Groen via 06 30 81 80 78.