Voltooi jouw industrieel onderhoud binnen budget en volgens planning

Door de honderden, of zelfs duizenden, verschillende activiteiten is de planning van industrieel onderhoud extreem complex. Daarom is Work Package Management cruciaal om groot onderhoud efficiënt uit te kunnen voeren. 

Met een geavanceerde en digitale tool kunnen detailleerde en up-to-date werkpakketten opgesteld worden. Op basis hiervan wordt een complete planning gemaakt. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie, met als resultaat lagere kosten. Door routine werk vooruit te plannen in werkpakketten, kan tijdens de uitvoering volledig gefocust worden op de uitvoering van de turnaround.

Bekijk de highlighted features van Cleopatra Work Package Management:

Asset Catalog
De Asset Catalog in Cleopatra Enterprise kan u helpen om alle relevante en actuele informatie over uw activa op te slaan en te beheren in één dashboard.

Material Catalog
Werkpakketten bestaan uit meerdere activiteiten die worden uitgevoerd door verschillende mensen en resources, zoals materialen. Om deze materialen centraal te beheren kan in Cleopatra Enterprise een Material Catalog worden aangemaakt.

Work Pack Execution Solution
De Execution Solution is alleen gericht op de functionaliteiten die nodig zijn tijdens de uitvoeringsfase van een project. Daarom is deze functie relatief eenvoudiger te gebruiken.

Work Pack Planning Solution
Work Package Planning begint vaak niet op tijd met als gevolg dat werk niet gedetailleerd genoeg wordt voorbereid. Deze uitdagingen komen voort uit inefficiënte planningspraktijken. Cleopatra Enterprise helpt u bij het standaardiseren en dus in minder tijd voorbereiden van werkpakketten.

Ontdek de highlighted features van Cleopatra Enterprise Work Package Mangement.

Lees meer over Work Package Management van Cleopatra Enterprise.

 

Uitgelicht