Voor iedere klus de juiste batterij

Schoner en stiller werken wordt steeds vanzelfsprekender op bijvoorbeeld de bouwplaats, in de infra en op evenementen. Je wilt uitstoot en geluidsoverlast voorkomen, maar wel flexibel, wendbaar en rendabel kunnen werken. Batterijsystemen zijn de oplossing. Zij vormen de basis voor een configuratie op maat.

Bredenoord biedt jou batterijen in vijf verschillende vermogens. Hoeft alleen de bouwkeet te draaien? Dan heb je voldoende aan de kleine ESaver. Moet er meer apparatuur van stroom worden voorzien? Bredenoord heeft Battery Boxen met vermogens van 80, 150, 300 en 600kW beschikbaar. In de brochure lees je alles over de inzet van de Battery Boxen en welke hybride stroomoplossingen zorgen voor schonere en stillere energie in de bouw en infra.

Duurzamer en flexibel
De batterij is stand-alone te gebruiken, maar ook in hybrideopstelling. Dit maakt het mogelijk een stroominstallatie heel precies in te richten op uw stroomvraag. Zo krijgt u een oplossing afgestemd op uw specifieke projectwensen Dat is duurzamer dan een traditionele installatie volledig afstemmen op alleen de piekvraag. En net zo betrouwbaar! Er zijn veel combinaties mogelijk:

  • Met een aggregaat; om piekvragen op te vangen, een aggregaat duurzamer te gebruiken en een continue stroom aanvoer te garanderen op locaties waar geen vaste aansluiting aanwezig is en de batterij op te laden.
  • Met het elektriciteitsnet; om het piekvermogen op te hogen bij een kleinere aansluiting
  • Met zonnepanelen; overdag zonne-energie opslaan en deze op een later moment te gebruiken of te leveren aan het stroomnet (congestiemanagement).
  • En elke denkbare combinatie van deze elementen. U kunt dus ook uw eigen zonnepanelen, netaansluiting of aggregaten koppelen aan een Bredenoord-batterij. De Bredenoord-experts denken graag mee over de meest efficiënte oplossing en realiseren deze hybride systemen op locatie.

Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier de video over de nieuwe batterijen van Bredenoord.

Uitgelicht