Wat kun je verwachten bij het Breakout Café ‘Financiering van maritieme start- en scaleups’ op 7 juli?

Op 7 juli organiseert iTanks in samenwerking met PNO en InnovationQuarter een online Breakout Café rondom ‘Financiering voor maritieme start- en scaleups’ via Google Hangouts. In dit artikel lees je meer over de inhoud van de keynote en breakout sessies.

Keynote door Adjiedj Bakas
Adjiedj beschrijft in zijn boeken en artikelen hoe we in de post-corona samenleving gaan werken, innoveren, wonen, recreëren en samenleven. Van zijn boeken werden een miljoen exemplaren verkocht. Meest recente titels zijn Megatrends China (2020) en Vermetel (Leven met Lef) (2019). Hij deelt zijn toekomstvisie via fysieke en virtuele lezingen en webinars in binnen- en buitenland.

Breakout door PNO
Innovatie is belangrijk, zeker in deze tijden. Na een introductie over subsidies en aan welke subsidies je moet denken in verschillende fases in een project, vertelt PNO alles over hoe je het beste gebruik kunt maken van subsidies. Als voorbeeld uit de praktijk lichten zij de MIT-regeling voor R&D-samenwerkingsprojecten toe: een laagdrempelige regeling voor innovatieve projecten van MKB-bedrijven in de regio.

Breakout door Innovation Quarter
Heeft Corona je financieel in het nauw gedreven en wil je nadenken over een andere strategie en een nieuw business model? Doe dan samen met andere bedrijven mee aan het Corona RebuildProgramma.

Breakout door Delft Circuits
Hoe zet je financiering in om jouw innovatie zo snel mogelijk naar de markt te brengen en tegelijkertijd je onderneming te laten groeien? Optimale inzet van publieke financiering is daarin een belangrijke uitdaging. Daan Kuitenbrouwer van Delft Circuits heeft ervaring met financieringsinstrumenten op alle niveau’s en in veel verschillende vormen en vertelt graag over zijn ervaringen uit de praktijk.

Breakout door Rabobank
Start- en scale-ups zijn belangrijk voor onze nieuwe economie. Hierbij wordt innovatie en duurzaamheid steeds belangrijker. Tevens is dit een groep die bancair nog lastig te financieren is. Toch zijn er mogelijkheden onder andere met onze Rabo Innovatielening. Samen met Rabobank wordt gekeken naar wat wel mogelijk is en delen daarbij graag onze kennis en ons netwerk, onder andere met Money Meets Ideas en Rabo Meet & Grow.

Breakout door Symbid
Als start/scale up is het vaak lastig om een groeikapitaal ronde met de juiste voorwaarden te sluiten. Geef ik niet teveel aandelen uit? Wat is mijn waardering? Blijf ik nog in controle over mijn bedrijf? Ik heb verschillende investeerders die interesse hebben, hoe handel ik dit goed af? In de breakout neemt Symbid je mee in deze wereld, waar moet je aan denken en hoe je dit optimaal kunt structureren.

Wil je deelnemen aan dit event op 7 juli van 15.00-16.00 uur? Schrijf je in via dit inschrijfformulier.

Uitgelicht