Wat kun je verwachten bij het online Breakout Café over Industrial Cleaning op 23 juni?

Op 23 juni organiseert iTanks het online Breakout Café rondom ‘Industrial Cleaning’, van 15.00-16.00 uur.

Tijdens dit event deelt Hans Borgt van Dow Chemical zijn visie en ervaringen rondom dit onderwerp in een keynote van zo’n 20 minuten. Daarna zijn er twee breakout rondes met presentaties door Altena Group, HCI, Kärcher en Mourik. In dit artikel lees je meer over de inhoud van de breakout sessies. Wil je inschrijven voor het event? Klik dan hier.

Breakout Altena Group
Tanken reinigen zonder deze te betreden of openen om daarmee de veiligheid en efficiëntie te verhogen? Altena Group zal tijdens dit event delen hoe zij dit mogelijk kunnen maken.

Breakout Kärcher Industrial Solutions
Kärcher Industrial Solutions is een divisie binnen het Duitse familiebedrijf Kärcher, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen in reiniging en procesondersteuning. In deze iTanks breakout sessie willen zij jou graag informeren over de ontwikkeling van Kärcher en hun industriële toepassingen. Voor elke sector hebben zij de juiste oplossing.

Breakout Mourik
COVID-19 maakt het belang duidelijk van hygiënische beheersmaatregelen. Daarnaast kan er in industriële omgevingen sprake zijn van sporen van chemische stoffen en altijd aanwezige micro-organismen en endotoxinen. Mourik Sanitation desinfecteert ruimtes die dagelijks langdurig en door dezelfde gebruikers gebruikt worden en ruimtes die intensief gebruikt worden tijdens turnarounds en projecten door wisselende gebruikers. Tijdens de iTanks Breaksessie vertellen wij u welke meerwaarde desinfectie voor u kan hebben.

Breakout HCI
De beschrijving voor de breakout van HCI volgt binnenkort.

Wil je deelnemen aan dit event op 23 juni van 15.00-16.10 uur? Schrijf je in via dit inschrijfformulier.

Uitgelicht