APM Studio

De Challenge

Ongeplande stilstand en het uitvallen van kritische assets binnen een kritisch industrieel proces wil je ten alle tijden voorkomen als grootbedrijf. Met als gevolg hoge kosten en verlies van reputatie. Daarnaast wil je veel meer inzicht hebben in jouw kritische processen en bij dreigende calamiteiten de root cause snel te kunnen vaststellen zodat je “in control” blijft.

De Solution

APM studio is een software suite met condition based monitoring, predictive en prescriptive maintenance. Voor asset owners om daarmee maximale beschikbaarheid van hun kritische assets te garanderen als ook verlaging van hun kosten en risico’s. Voor Equipment Vendoren (OEMs) zoals productenten van pompen, compressoren, turbines etc. om van hun equipment een smart equipment te maken. UReason maakt gebruik van causale modellen (obv engineering kennis) aangevuld met Machine Learning om een betrouwbaarheid te krijgen van 95%+. Wij stellen klanten in staat om zelf hun eigen modellen te maken zonder Data Science of programmeerkennis.

De Businesscase

Stilstand van kritische assets kan een directe schade betekenen van 100k tot 1 mln+ per dag, de indirecte schade door bijvoorbeeld het verlies van reputatie is een veelvoud daarvan.

UReason

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.