iTravel – Het Digitale Reisbureau

Houd deze pagina in de gaten, want nieuwe reizen zijn in de maak!

De volgende reizen van iTravel zijn voltooid:

 

Wat wordt jouw volgende digitale reisbestemming? Wil je een dashboard op je data, ga je aan de slag met Asset Management of ben je al zover dat je met data dingen wilt voorspellen? iTravel neemt je mee op je digitaliseringsreis. Net als in het reisbureau vragen we eerst naar je plannen en dan helpen onze reisleiders, experts op hun gebied van digitalisering, je verder. Laagdrempelig, concreet en to the point.

De reizen zijn korte sessies op locatie waarin jij door de reisleider verder geholpen wordt met je beheer van data, datagedreven besluitvorming, energiebesparing en nog veel meer. Bekijk nu het onderstaande overzicht voor alle beschikbare reizen waar jij je voor aan kunt melden.

Bekijk hieronder het reisoverzicht en schrijf je in!

*Houd deze pagina goed in de gaten voor aankondigingen van aankomende reizen!

Algemene voorwaarden deelname aan iTravel

Zoals bij een echte reis, trip of vakantie die je bij een reisbureau boekt, zijn er op deelname aan een reis via iTravel enkele voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen en dienen geaccepteerd te worden voordat deelname aan een reis mogelijk is. Vind de algemene voorwaarden hier.

 

Het Digitale Reisbureau iTravel is gestart met:

 

Uitgelicht