ATEX Apple iPhones en iPads

De Challenge

Ben je werkzaam in de petrochemische industrie en op zoek naar een ATEX gecertificeerde iPhone of iPad? Dan kunnen wij je in samenwerking met onze partner Atexxo helpen.

De Solution

Atexxo Manufacturing is een internationale onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van explosieveilige producten geschikt voor gebruik in ATEX Zone 1 en Zone 2 (gasexplosiegevaar). Atexxo voorziet iPhones en iPads van een speciale behuizing zodat deze voldoen aan de eisen die worden gesteld aan apparatuur voor het werken in explosiegevaarlijke omgevingen. Deze aanpassing bestaat bijvoorbeeld uit het veilig maken van het elektrisch laadcircuit of uit het aanpassen van de behuizing zodat een eventuele ontstekingsbron niet buiten de behuizing kan treden.

De Businesscase

De oplossingen van Atexxo zorgen ervoor dat de toestellen voldoen aan ATEX Zone I of Zone II certificering en met dank aan Appleā€™s iOS systeem blijft de software continue en real time up-to-date. Dit biedt meer opties waardoor ook toekomstige applicaties eenvoudiger op de toestellen te installeren zijn. Atexxo is een Nederlandse producent en dat is een groot voordeel. Korte lijnen, snelle levertijden en directe opvolging in geval van storing of defectmeldingen. Flash biedt Atexxo iPhones en iPads aan op basis van zowel koop als op korte en lange termijn huur. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Flash Private Mobile Networks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.