BRZO-/ISPS-totaaloplossing

De Challenge

BRZO-/ISPS-bedrijven hebben in de loop der jaren diverse maatregelen moeten nemen om aan wet- & regelgeving te blijven voldoen. Resultaat is dat er diverse (sub)systemen zijn aangeschaft voor specifieke problemen. Echter veel van dit soort systemen zijn een standalone-oplossing en functioneren vaak naast elkaar, veelal verspreid over diverse afdelingen. Het beheersen van de huidige installaties en het strategisch bouwen aan de toekomstige situtatie is hierdoor erg complex. Ook is het geen onderdeel van het primaire proces. Hoe kunnen bedrijven toch innoveren, gebruik maken van huidige systemen en de kosten verlagen?

De Solution

Bosch heeft een merkonafhankelijk ecosysteem ontwikkeld en zet dat specifiek in voor BRZO-/ISPS-/ AEO-bedrijven. Dit paraplumodel kan sensoren, systemen, subsystemen en managementsystemen inkoppelen en data/informatie bij elkaar laten komen. safety-, security- en facilitaire afdelingen kunnen kruiselings gebruik maken van de functionalteit van elkaars systemen en daarmee hun eigen scenarios, actiepatronen en informatiestromen configureren en automatiseren.

Bekijk hier het interview van Ferry Ditewig van Bosch Energy and Building Solutions.

De Businesscase

Ons merkonafhankelijk ecosysteem biedt onze klanten een blanco A4 om hun veiligheids-, beveiligings- en facilitaire zaken opnieuw vorm te geven, met behoud van aanwezige systemen. Het biedt de mogelijkheid om verregaande automatisering door te voeren; bijvoorbeeld om processen aanzienlijk te verkorten, onnodig menselijk handelen te verlagen en risico’s aanzienlijk te beperken. Onze totaaloplossing is bedoeld om de secundaire bedrijfsactiviteiten te integreren en optimaal op elkaar af te stemmen. Voldoen aan wet-regelgeving wordt hiermee eenvoudiger. En bovenal, onze oplossing biedt volop flexibiliteit voor de toekomst.

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

Bosch Energy and Building Solutions

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.