Business Optimization

De Challenge

Maritieme bedrijven staan voor tal van verschillende uitdagingen die hun werk processen en winst kunnen belemmeren. Een van de grootste problemen is de verouderde applicatie landschap die nog steeds wordt gebruikt. Dit kan leiden tot inefficiëntie en downtime.

Daarnaast is de kwaliteit van de data die in de maritieme sector wordt gebruikt vaak niet optimaal. Dit maakt het moeilijk om data-gedreven beslissingen te nemen.Wet- en regelgeving, gebrek aan budgetbeheersing en inefficiente processen vormen extra obstakels. De werkdruk is hoog en veel bedrijven slagen er niet in om waarde te halen uit de huidige applicaties en processen.

De Solution

Om de uitdagingen in de maritieme sector aan te pakken, is er een noodzaak aan verandering. Bedrijven moeten niet alleen investeren in nieuwe technologieën. Ze moeten ook open staan voor een andere werkwijze om efficiënter, productiever en winstgevender te worden.

Pathways pakt dit aan volgens een 3 stappen methode. Zij gaat altijd voor een persoonlijke aanpak om de huidige situatie in kaart te brengen. Daarna maakt het bedrijf samen met jou een plan en roadmap om de transformatie en verbeteringen door te voeren. Met de laatste stap zorgen wij ervoor dat ownership wordt verkregen van het veranderingsproces en optimalisaties binnen je organisatie.

De Businesscase

Deze aanpak resulteert in gestroomlijnde processen en betrouwbare data. Dit leidt tot goede meetbare indicatoren (KPI’s) waardoor bedrijfsdoelstellingen met succes worden behaald.

Pathways is een onafhankelijke adviseur met tientallen jaren advieservaring binnen de maritieme sector. Zij maakt gebruik van onze diepgaande operationele branche-expertise en bewezen methode om klanten te helpen hun doelen te bereiken”.

Pathways BV.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.