Client Portal

De Challenge

De dagelijkse processen in jullie organisatie vragen om een efficiëntere inrichting. Dat is niet gek, nu werken vanuit huis steeds meer wordt geaccepteerd. In tegenstelling tot een aantal jaar geleden, lopen we niet zomaar het kantoor van een collega binnen waar we een stapel papieren op een bureau neerleggen. Voor veel bedrijven is de digitale inrichting van werkprocessen een grijs gebied: hoe zorg je dat betrokkenen veelgebruikte formulieren en documenten op één overzichtelijke plek raadplegen?

De Solution

SMART FORMS
Sla een brug tussen afdelingen en organisaties en betrek klanten, medewerkers en leveranciers eenvoudig bij activiteiten. Met ingebouwde goedkeuringen voorziet Floow in het starten van werkzaamheden of het opleveren ervan.

INZICHT
Eenzijdig werken vanuit Excel of Word en bestanden op het laatste moment delen, hoeft niet meer. . Iedereen heeft direct inzage in lopende projecten.

KLANT/LEVERANCIER DEELGENOOT
Leg aanpassingen vast in de portal, waar ook de klant/leverancier inloggen.

BEWAAK KOSTEN
Laat de klant zelf offerte-aanvragen doen, opdrachten en werkzaamheden goedkeuren en leveranciers herinneren aan gemaakte afspraken

De Businesscase

Doordat opdrachten/incidenten sneller geregistreerd/gemeld kunnen worden, zorgt het ervoor dat onze klanten tussen de 2 á 5 FTE’s op planning en project management kunnen besparen. Daarnaast heeft management inzicht in alle financiële en operationele statussen van het werk, wat ervoor zorgt dat er minder heen en weer gebeld hoeft te worden en onnodig diverse lijstjes bijgehouden hoeven te worden.

Kijk hier het iLinqs-interview!

Floow

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.