Cyber-ECP – OT Cybersecurity

De Challenge

Bedrijven van elke omvang worstelen met het beveiligen van hun ICS/OT-omgevingen. Het inhuren van opgeleid personeel, het aanschaffen van dure tools en het aanbrengen van grote wijzigingen aan draaiende systemen kan moeilijk door het management worden goedgekeurd. Het vertraagt ​​vaak de adoptie van Industrie 4.0. Veel bedrijven worstelen om deze kosten te rechtvaardigen zonder directe waarde te verdienen door deze systemen te beveiligen.

De Solution

Cyber-ECP is een speciaal gebouwde cyberbeveiligingsoplossing die ontwikkeld is door professionals van Industrial Operations en Cybersecurity om snel inzetbaar en kosteneffectief te zijn en waarvoor geen aanpassingen aan jouw besturingsomgeving nodig zijn. Met Cyber-ECP kan je de toegang voor jouw technici, adviseurs en externe leveranciers van apparatuur beveiligen, zodat iedereen één beheerd toegangspunt gebruikt. Red Trident beheert de volledige oplossing, zodat je je kunt concentreren op het uitvoeren van jouw kritieke activiteiten.

De Businesscase

• Gemiddeld worden OT-cyberbeveiligingsprofessionals tussen 75.000 – 150.000 euro per jaar betaald.
• Cyberbeveiligingshardware en -software om OT te beveiligen, kan 200.000 euro extra per jaar kosten.
• Productieonderbreking om wijzigingen aan te brengen, systemen te patchen en systemen te installeren, kan tussen 50.000 en 500.000 euro kosten.

Cyber-ECP kan in enkele dagen worden geïnstalleerd, zonder dat er downtime nodig is. Jouw team heeft hier geen geavanceerde vaardigheden voor nodig. Cyber-ECP kan al vanaf 100.000 euro per jaar worden geïnstalleerd. 

Red Trident

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.