Design Sprints

De Challenge

Innovaties die te traag gaan. Een project wat maar niet van de grond afkomt. Onzekerheid over de businesscase van een innovatie. Het niet goed toepassen van de innovatie of teams die zich niet kunnen aanpassen aan de vernieuwing.

De Solution

The Next Lab helpt organisaties razendsnel van uitdaging naar relevante oplossing met een bewezen proces: de Design Sprint. Een fast forward-tool voor innovatietrajecten. De Design Sprint is hét proces om project kritische vragen te beantwoorden en innovatie ideeën te valideren voordat je veel geld en tijd uitgeeft.

Hoe? Door een slimme combinatie van samenwerking, inzicht vergaring, prototyping én het testen van ideeën met gebruikers. En dat alles in een paar dagen.

De Businesscase

De Design Sprint is een verzekering tegen slechte investeringen. Snel, gestructureerd en concreet.

Iedere organisatie moet geregeld de proposities tegen het licht houden en aanscherpen om relevant te blijven voor doelgroep en stakeholders. Helemaal in een markt die sneller dan ooit veranderd, onder invloed van exponentiële technologie en noodzaak tot verduurzaming.

Dit zijn uitdagingen waar we super effectief zijn. ​Geen eindeloze besluitvormingstrajecten. Wij begeleiden jouw team om kort en intensief samen te werken en binnen enkele dagen met concreet toepasbare oplossingen en gouden data te komen.

Vind hier een korte video van The Next Lab

The Next lab

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.