Flash Forward

De Challenge

In de praktijk blijkt dat veel medewerkers niet weten hoe zij hun portofoon moeten gebruiken om zo goed mogelijk verstaanbaar te zijn. Zij staan bovendien niet stil bij de consequenties van het niet goed opladen van de accu, het niet aanzetten van de portofoon of het niet activeren van de Man-Down functie. Het kan leiden tot onveilige situaties en zelfs tot dodelijke incidenten.

De Solution

Wat is er nodig om een ieder wel veilig en effectief te laten communiceren? Daar heeft Flash een heel eigen visie op. En precies om die reden is Flash Forward ontwikkeld. Een uniek platform voor de overdracht en uitwisseling van kennis. Omdat door meer kennis, medewerkers beter begrijpen waarom communicatie belangrijk is. Voor henzelf, maar ook voor hun collega’s.

De Businesscase

Kortgezegd wil Flash Private Mobile Networks door kennis te delen werkprocessen efficiënter en veiliger maken; met gebruikerstrainingen bijdragen aan veiligheid; en nieuwe technologieën en praktijktoepassingen met elkaar verbinden.

Flash Forward omvat:

  • deze website als online kennisbank waarop relevante content, inclusief brochures, handleidingen, whitepapers, artikelen en FAQ gedeeld worden;
  • een jaarlijks terugkerend Partner Event met presentaties, hands-on demonstraties en de mogelijkheid om te netwerken;
  • workshops en innovatiesessies waarin onder meer discussies plaats vinden over trends, ontwikkelingen en kennis delen over mogelijke toepassingen;
  • gebruikerstrainingen die afgestemd zijn op de werkprocessen in een organisatie en het doel van de training;
  • interne opleidingen voor medewerkers van Flash, zodat hun kennisniveau continu op niveau blijft;
  • een elektronische leeromgeving met daarop gebruikerstrainingen in de vorm van animaties, PowerPoint presentaties, gebruikershandleidingen en Quick Reference Cards, inclusief monitoring, training en rapportage.

 

Flash Private Mobile Networks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.