Flash Smart Com

De Challenge

Gegarandeerde communicatie in kritieke situaties met Push-to-talk met gegarandeerde 4G-netwerktoegang: Flash Smart Com. Flash Smart Com is een geborgde push-to-talk-dienst voor smart devices met gegarandeerde beschikbaarheid en prioriteit op het 4G-netwerk van T-Mobile. Met één druk op de knop is communicatie met alle medewerkers mogelijk, ongeacht waar ze zich bevinden. In combinatie met onze extra diensten en (nood)applicaties is Flash Smart Com hierdoor een even betrouwbare als flexibele oplossing voor bedrijfs- en missiekritische communicatie.

De Solution

Flash Smart Com is een end-to-end push-to-talk-oplossing. Het omvat niet alleen robuuste (ATEX-)devices met accessoires en een simkaart die zowel prioriteit op het netwerk als gegarandeerde beschikbaarheid heeft. Ook kunnen onze klanten extra applicaties en diensten afnemen, zoals de LoneWorker Protect-, Flash Smart Alert- en Meldkamer-applicaties en een beheeromgeving voor mobiele apparaten.

De Businesscase

Het resultaat? Gegarandeerde communicatie – vooral in kritieke situaties – zodat medewerkers 24/7 veilig kunnen werken. Flash Smart Com betekent bovendien maximale flexibiliteit en volledige ontzorging.

Flash Private Mobile Networks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.