Flash Smart Guard

De Challenge

Effectieve alarmering bij onverwachte gebeurtenissen. Of het nu gaat om een ontruiming, een brand, een ongeval of een onwelwording: bij calamiteiten moeten de juiste personen binnen een halve seconde kunnen worden gealarmeerd. Ook wanneer snel genoeg wordt gealarmeerd, is adequaat communiceren en reageren vervolgens van (levens)belang voor een zo voorspoedig mogelijk verloop van een calamiteit. Flash Smart Guard biedt hiervoor allereerst alle benodigde functionaliteiten. Dankzij een gegarandeerde beschikbaarheid van minimaal 99,8 procent is de app bovendien altijd de basis voor een redding in nood.

De Solution

Ontdek de kracht van Flash Smart Guard – dé ultieme alarmerings-app voor je smartphone. Blijf altijd een stap voor op noodsituaties met deze applicatie. In geval van een calamiteit kun je gebruik maken van de functionaliteiten zoals een geavanceerd centraal dashboard, het verzenden en ontvangen van alarmmeldingen met de mogelijkheid tot chatfunctie, alleenwerkers bescherming en aanwezigheids- en beschikbaarheidsregistratie. Smart Guard is een innovatieve alarmeringsapplicatie, ontwikkeld om veiligheid van medewerkers en missiekritische situaties te waarborgen.

De Businesscase

Dankzij de functionaliteiten van Flash Smart Guard zijn je medewerkers in staat snel te reageren op noodsituaties en helpen zij de coördinatie te verbeteren. Het biedt ook extra bescherming en veiligheid voor alleenwerkers. Zo wordt de veiligheid binnen je bedrijf vergroot.

Flash Private Mobile Networks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.